Hanneke ten Buuren

Image spreker 1

Smart Building, Smart Workplaces, Smart Koffie

Hanneke ten Buuren is eigenaar van - en drijvende kracht achter - TopBrewer Nederland. TopBrewer biedt een uniek smart-koffie systeem. Met het eigen CoffeeCloud-systeem integreert TopBrewer op dit moment al de smart-koffie technologie bij haar klanten zoals Microsoft Amsterdam. TopBrewer is het workplace koffieconcept van Deens ontwerp en verovert in hoog tempo de Nederlandse markt. Geen traditionele koffiehoek meer, maar een ontmoetingsplek waar gewerkt en vergaderd kan worden. Gepersonaliseerde koffie, opgeslagen in de App en met een druk op de app wordt jouw eigen koffie favoriet gezet. Be your own barista!

De omgeving waarin we leven en werken verandert door de vooruitgang in technologie en Internet of Things (IoT). In kantoorgebouwen is er geen twijfel meer dat een slimmer gebouw een efficiëntere en productieve werksfeer bevordert en dat dit leidt tot tevreden en gelukkig personeel. Maar wat is een slimme IoT-technologie die daadwerkelijk invloed heeft op de werkplek?

Over het algemeen bestaat een slim gebouw op dit moment uit onderling verbonden systemen die betrekking hebben op de algemene werking van het gebouw; ventilatie, verlichting en verwarming). De verwachting voor de toekomst is dat alle apparaten en systemen in een pand aangesloten zullen zijn op dit Smart Building-principe. Met als doel het vergroten van de efficiëntie en (persoonlijke) prestaties.

Smart Koffie
Met TopBrewer bieden we een uniek ‘smart-koffie’-systeem. Met het eigen CoffeeCloud-systeem integreren we op dit moment al de smart-koffie technologie bij onze klanten als Microsoft Amsterdam. De realtime data uit TopBrewers CoffeeCloud geeft informatie aan facility teams over het gebruik en beheer van de machines in het pand. Met actuele notificaties wordt de operator dagelijks op de hoogte gehouden van de werking van de TopBrewer koffiemachines. Dit leidt tot een efficiëntieslag in operating en een proactieve service. Koffie is immers een zeer belangrijk onderdeel op de werkvloer, de beste gesprekken en ideeën ontstaan hier!

Meer info op topbrewer.nl of bekijk onze TopBrewer | film ter inspiratie