Over ons

Boost logo

Boost

BOOST is de aanjager voor Smart Industry in Oost-Nederland. Snelheid en daadkracht zijn daarbij van belang. Met 6 strategische thema's hebben ondernemers uit de maakindustrie de prioriteiten voor de komende jaren aangegeven. Ondernemers, onderwijsinstellingen, intermediairs en de overheid werken als eenheid in verschillende projecten aan het realiseren van een concurrerende, sterke en duurzame maakindustrie in Oost-Nederland.

Inextenzo logo

Inextenzo

Wij zijn Inextenzo: klantwaarde verbeteraars en een tikkie eigenwijze groep marketeers die klanten graag een spiegel voor houden. Samen halen we het maximale uit jouw relaties: of dit nu eindklanten, partners of je eigen medewerkers zijn. Van klantwaarde en oprechte, langdurige klantrelaties liggen wij graag wakker. Oprechtheid staat voor wederkerigheid en relevantie oftewel de ingrediënten om de hoogste klantwaarde te realiseren. Wij beloven regie op je klantrelatie en uiteraard succes! 

Innovadis logo

Innovadis

Samen met onze opdrachtgevers bouwen en bedenken wij innovatieve internetoplossingen. Dit doen wij al sinds 1994. Onze kracht zit in onze team-aanpak. Met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij de strategie en doelen van onze klanten. Onze teams bestaan uit ervaren consultants, ontwikkelaars en designers. Voorbeelden van onze oplossingen zijn webshops, portalen, PIM/ MDM, apps en maatwerk applicaties. Mede dankzij onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten wij altijd het beste resultaat te behalen.

NovelT logo

Novel-T

Wij geven start-ups (New) en innovatieve ondernemers (Next) toegang tot een dynamisch ecosysteem. Door ondernemerschap en hightech innovatie te verbinden en onze Novel-Tools in te zetten, bestaande uit kennis, talent, kapitaal, netwerk en infrastructuur, helpen wij hen om gamechangers te worden. 

VMO logo

VMO

VMO (Verenigde Maakindustrie Overijssel) vertegenwoordigt bedrijven in Oost Nederland. Bewezen is dat bedrijven die openstaan voor verbinding, samenwerking en het leggen van nieuwe contacten beter presteren; met elkaar meer bereiken dan ieder bedrijf afzonderlijk. De VMO is hierin een verbindende factor. 

Say Yeah logo

Say Yeah

Of het nu gaat om corporate video’s, instructievideo’s, promotionele video’s, sfeerverslagen of 2D en 3D animaties, Say Yeah zorgt dat haar werk u wat oplevert. Say Yeah maakt bedrijfsfilms, productvideo’s, instructiefilms, videoverslagen, sfeerverslagen etc. Daarnaast kun je bij Say Yeah een cursus vloggen volgen, VR video’s laten produceren, en nog veel meer. 

DW logo

Dynamicweb

Dynamicweb biedt een All-in-One platform dat de mogelijkheden van CMS, E-commerce, PIM en Marketing combineert om krachtige klantervaringen te creëren via alle kanalen. Tegenwoordig runnen duizenden bedrijven meer dan 12.000 websites met Dynamicweb. Dynamicweb bedient haar klanten internationaal in nauwe samenwerking met meer dan 200 gecertificeerde partners. 

Pulse logo

Pulse

Pulse maakt productie- en handelsbedrijven toekomstbestendig door bedrijfsprocessen te optimaliseren op basis van het Microsoft Dynamics 365-platform. Pulse stelt haar klanten daarmee in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie. Pulse verleent met circa 180 mensen vanuit de fysieke vestigingen in Venlo en Deventer aan ruim 200 klanten wereldwijde en 24/7 implementatie- en beheerdiensten.

SyncForce logo

SyncForce

Met de digitalisering van de wereld stijgt ook de vraag naar goede content en efficiënte content distributie. Bij een groot deel van de oplossingen is content key. SyncForce biedt haar klanten een goede basis voor dit vraagstuk. Het SyncForce Product Success Platform helpt merkfabrikanten om producten sneller op de markt te brengen in een multichannel wereld. Door alle productinformatie en digital assets te centraliseren wordt een consistente digitale beschikbaarheid mogelijk over alle kanalen heen. Via one click distributie is het mogelijk om vanuit PIM/DAM direct te publiceren naar digitale kanalen (website, webshop, portals en datapools), documenten en catalogi.