Hoe genereer je meer business door Marketing en Big Data?

Wilt u ook meer business generen door middel van marketing? Big Data ondersteunt de marketing en geeft u als bedrijf het inzicht en daardoor de mogelijkheden om mee te doen aan de veranderingen die plaatsvinden binnen de Smart Industry. Tegenwoordig draait alles om de klant en daarom is het belangrijk om te denken vanuit de klant. Wat houdt de klant bezig en welke reis maakt de klant voordat er een conversie plaatsvindt? Big Data geeft de mogelijkheid om klantwensen te herkennen en hierop de interne processen af te stemmen om het optimale uit marketing te halen. 

 

Waarom Marketing en Big Data inzetten?

 

  • Herkennen van de klantwens
  • Interne processen afstemmen

  • Het in kaart brengen van de klantreis

  • Opbouwen van een klantrelatie

  • Inzicht in de wensen van de afnemer 

Meld je aan: Marketing en Big Data ontbijtsessie

Inspiratie Ontbijt

Inmiddels heeft de Marketing & Big Data ontbijtsessie plaatsgevonden.

Wegens het grote succes van ons Go Smart Industry event en onze vorige inspiratiesessies, hebben wij besloten dit jaar nog een inspiratiesessie te organiseren op het gebied van Marketing & Big Data. Deze draait om het thema ‘Haal meer business uit de maakindustrie door marketing en Big Data’.

Wilt u graag aanwezig zijn bij ons volgende Inspiratie Ontbijt? Of bent u nieuwsgierig hoe dit Inspiratie Ontbijt in zijn werk gaat? Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden.

Inextenzo ontbijtsessie

Mede mogelijk gemaakt door.