Meer business uit Smart Industry

Kennisdeling en ontbijten staan centraal tijdens de Go Smart Industry ontbijtsessies. U zult met decisionmakers uit de maakindustrie luisteren naar een presentatie van een expert. Dit wordt gevolgd door een case die u zal uitdagen om uw mening te delen over een bepaald probleemstuk.

Bent u geïnteresseerd in beide onderwerpen? Het is geen probleem om u zich voor beide aan te melden.

Waarom Inspiratiesessies?

Tijdens de ontbijtsessie staat inspiratie rondom een bepaald thema centraal. Een gedreven spreker met ondernemersdrive zal u vertellen wat het belang is van het thema en welke meerwaarde dit biedt in de maakindustrie 4.0. Enthousiasme, inspiratie, innovatie, netwerken en kennisdeling zijn sleutelwoorden voor de ontbijtsessies. Met uw energie brengen we dit thema naar grotere hoogte. Naar aanleiding van een gepresenteerde case mag u meedenken over deze probleemstelling onder het genot van een heerlijk ontbijt. U kunt de ochtend niet beter beginnen. Of anders gezegd: de ochtendstond heeft goud in de mond!

Afbeelding waarom Inspiratiesessies

Big Data

Tijdens de Big Data ontbijtsessie zal (spreker) u vertellen over de laatste ontwikkeling in de Big Data. Daarnaast vertelt hij/zij wat de registratie van Big data hem heeft opgeleverd en hoe deze is omgezet in slimme marketing. Aan het einde wordt er een case gepresenteerd gerelateerd aan Big Data waar met de aanwezigen over gespard mag worden.

 

Internet of Things

Tijdens de Internet of Things ontbijtsessie zult u geïnspireerd raken door spreker x. Door zijn achtergrond in x kan hij alles vertellen over Internet of Things en wat dagelijks de meerwaarde voor zijn bedrijf is. Aan het einde van zijn presentatie zal er een case worden gepresenteerd gerelateerd aan Internet of Things. Hier kan dan met de aanwezigen over gespard mag worden.

Mede mogelijk gemaakt door.